Casa Auto Timisoara - Vanzare si service masini noi si masini rulate

Showroom Casa Auto Timisoara - Mercedes Benz

Casa Auto Timisoara este Centru Autorizat de Vanzari si Service pentru marcile Mercedes-Benz, Mitsubishi, Ford si Hyundai.

Cu o prezenta pe piata locala de peste 20 de ani si cu o structura organizatorica si servicii aliniate la standarde europene, Casa Auto Timisoara este unul dintre cei mai specializati dealeri in comercializarea si servisarea auto din zona.

Gama noastra de servicii cuprinde vanzari de autovehicule noi, solutii de finantare si asigurari, sistemul de vanzare trade in / buy-back, iar serviciile post vanzare cuprind: comercializarea de piese de schimb si accesorii, intretinere si reparatii, efectuarea de revizii periodice in perioda de garantie si post garantie, operatii de tinichigerie/vopsitorie, consiliere pentru daune 24/24, masina la schimb si altele.

La Casa Auto Timisoara dispuneti de un nou centru integrat de vanzari si service pentru marcile Hyundai si Mitsubishi, care se alatura celorlalte locatii, respectiv cele pentru marcile Mercedes-Benz si Ford. Noul centru se intinde pe o suprafata construita de cca 1800 mp si a fost realizat in conformitate cu cele mai inalte standarde cerute de producatori.
In aceeasi locatie vom oferi clientilor, pe standuri separate, service pentru orice marca prin noul centru de excelenta Bosch Car Service.
Serviciile oferite sunt: intretinere si reparatii, intretinere periodica, schimb ulei si filtre, testare echipamente, geometrie computerizata, diagnoza computerizata, tinichigerie/vopsitorie, comercializare piese de schimb de origine, accesorii auto, etc.

Casa Auto Timisoara este membra a Grupului Tiriac si face parte din reteaua de dealeri TiriacAuto care isi desfasoara activitatea in 65 de locatii mono-brand sau multibrand, asigurand o acoperire nationala si oferind servicii complete si diferentiate in functie de cerintele fiecarui client. Apartenenta noastra la aceasta retea asigura clientilor nostri servicii unitare de cea mai inalta calitate, cu cele mai bune preturi si facilitati de care pot beneficia in toata tara, in oricare dintre locatiile Grupului TiriacAuto existente.

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness