Noul Hyundai i30

Noul Hyundai i30

Cu un pas inainte. Noua generatie i30.

Cum poate o masina sa tina pasul cu lumea in continua schimbare? 

Pentru inceput, printr-un design atemporal.
Apoi, pachetul cuprinzator de tehnologii de siguranta si conectivitate, alaturi de o noua gama de motoare turbopropulsate, completeaza imaginea dinamica, pentru un nou stil de viata. 

Pentru ca regulile de ieri nu se mai aplica. Vremurile se schimba, iar tu evoluezi odata cu ele.
Fii cu un pas inainte! Noul Hyundai i30 te asteapta in showroom-ul nostru Hyundai din Calea Sagului, nr. 231, sa-l pui la incercare!

Oferta speciala, preturi incepand de la 11.500 €, TVA inclus -  Finantare preferentiala prin Tiriac Leasing.

 

Solicita Oferta
 1. Va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o oferta personalizata.
  Vom fi incantati sa va raspundem si sa va ajutam in alegerea noului dvs. autoturism Hyundai.
 2. Nume & Prenume(*)
  Invalid Input
 3. Telefon(*)
  Invalid Input
 4. Email(*)
  Invalid Input
 5. Localitate(*)
  Invalid Input
 6. Model(*)
  Invalid Input
 7. Alte solicitari
  Invalid Input
 8. Oferte
  Invalid Input
  Doriti sa primiti alte informatii si oferte din partea noastra?
 9. Introduceti codul numeric de verificare(*)
  Introduceti codul numeric de verificare
    RefreshInvalid Input
 10. Prin selectarea opţiunii „DA” de mai sus, declar că îmi exprim consimţământul în mod expres şi neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal precum şi orice alte informaţii furnizate de mine, cuprinse în prezentul formular, sa fie salvate în baza de date Casa Auto Timişoara, pentru a fi prelucrate şi utilizate în orice activităţi şi scopuri legate de furnizare de bunuri şi servicii, marketing, publicitate şi marketing direct, în conformitate cu legislaţia în vigoare – Legea 677/2001. Datele personale vor putea fi transferate către S.C. Casa Auto Timisoara S.R.L., fără a fi făcute publice, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege. Cunosc faptul că S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. a notificat aceasta prelucrare de date personale autorităţii de supraveghere, sub nr. 5803. Am cunoştinţă de faptul că, pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. – Calea Şagului nr.142, Timişoara, Jud. Timiş îmi pot exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi: - să obţin, o dată pe an, confirmarea faptului că datele mele sunt sau nu prelucrate; - să intervin asupra datelor transmise; - să mă opun prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia mea particulară; - să mă opun, fără vreo justificare, la prelucrarea datelor în scop de marketing direct.

  În cazul selectării opţiunii „NU” de mai sus, datele furnizate prin completarea prezentului formular de contact vor fi utilizate de Casa Auto Timişoara pentru a răspunde cererii dumneavoastră de informaţii / programări / întâlniri, precum şi pentru anchete, analize, statistici, rapoarte interne cu caracter impersonal. Aceste informaţii rămân confidenţiale şi vor fi păstrate de Casa Auto Timişoara.

Oferta destinata persoanelor fizice, supusa unor termene si conditii, in limita stocului disponibil, prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu, sub rezerva acceptarii Hyundai Auto Romania ca producator validat si exclusiv din momentul inscrierii sale pe site-ul www.afm.ro. Pret pentru noul Hyundai i30 1.4 Classic, consum (l/100 km) / emisii CO2 (g/km) in regim combinat: 5,4 / 126, obtinut prin scaderea din pretul de oferta a contravalorii primei de casare de 6.500 RON, echivalata cu 1.450 € la cursul 1 € = 4,4828 lei.
Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Garantia de cinci ani fara limita de kilometri se aplica doar autovehiculelor Hyundai care au fost vandute initial de catre distribuitorul autorizat Hyundai catre clientul final, asa cum este prevazut in termenii si conditiile disponibile in pasaportul de service. Oferta valabila in perioada mai – iunie 2017. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Programul Rabla Ford

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

 • Castrol Edge Professional

 • Lyoness