Noul GLC Coupé

Cucereste orice drum.

Oferta Mercedes Benz Clasa C

Perfect adaptat pentru orice mediu de viata.

Un SUV plin de puritate senzuala: noul GLC. Un autovehicul cu personalitate puternica, cu aspect solid si atletic. Un tovaras de incredere si experimentat pentru orice situatie de viata: clasic, inovator, progresist. Si intotdeauna nerabdator sa plece la drum.

Un trend-setter sportiv.

Puternic, modern, individual: GLC Coupe captiveaza prin elementele atletice de SUV si liniile elegante de coupe. La fel ca toate masinile noastre sport, beneficiaza de grila tip diamond.
Automobiliul concert.
Emotie pura: optional, sunetul motorului GLC Coupe poate fi potentat din programele de conducere "Sport" si "Sport+" pentru a asigura o experienta acustica si mai intensa.

Exterior – impresionism expresiv.

O prezenta puternica, expresiva: noul GLC impresioneaza chiar de la partea sa frontala. Proportiile armonioase si efectele captivante de lumini si umbre îi confera un aspect puternic. Iar partea din spate a modelului GLC are un aspect sportiv, cu baza lata.

Interior – totul este posibil.

Un caracter extrem de purist, ce corespunde perfect unui autovehicul modern si inteligent de exceptie: designul de înalta calitate al interiorului noului GLC se încadreaza într-o clasa proprie. Materialele autentice, împreuna cu finisajele suprafetelor cu linii cursive emana o senzatie de lux si lejeritate, facând din noul GLC un autovehicul extrem de atragator.

Rezerva-ti un Test Drive!   

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness