Noul Mercedes-Benz Clasa E asteapta sa fie descoperit la Casa Auto Timisoara

Primavara aduce in Romania a zecea generatie de limuzine din clasa business Mercedes-Benz Clasa E. Acestea sunt disponibile si la Timisoara, in trei linii de echipare: Exclusive, AMG si Avantgarde. Noua Clasa E este sofisticata, inspira incredere, eleganta si sportivitate. Pentru ca nimic nu se compara cu placerea de a conduce un Mercedes-Benz.

Acum va puteti inscrie in noua aplicatie creata special pentru dumneavoastra, primiti vouchere cadou si aflati primul care sunt promotiile si campaniile oferite de Casa Auto Timisoara!

Noua aplicatie lansata pe site-ul Casa Auto Timisoara va ofera vouchere promotionale atat la achizitia unui autoturism nou, cat si la service!

Noua Clasa C deschide un nou capitol in povestea de succes Mercedes-Benz si stabileste noi standarde in segmentul premium al clasei medii. Datorita unui concept inteligent de proiectare, care a permis reducerea maselor proprii ale modelelor cu pana la 100 de kilograme pe versiune, datorita unei aerodinamici excelente si unor motoare economice, noua Clasa C devine un model de referinta in segmentul sau. Noua Clasa C poate fi comandata imediat. Pentru lansarea pe piata vor fi disponibile: C 180 de la 27.500 euro, C 200 de la 29.900 euro si C 220 BlueTEC de la 31.500 euro (preturi fara TVA).

Odata cu lansarea GLA-ului, Mercedes-Benz adauga un nou SUV atractiv in gama sa de modele. Noul Mercedes-Benz GLA impresioneaza, in primul rand, prin caracterul sau progresiv, dar si prin manevrabilitatea si agilitatea de care da dovada. El este al patrulea model compact de noua generatie Mercedes-Benz dintr-un total de cinci si este primul SUV al marcii disponibil optional cu noua generatie a sistemului de tractiune integrala permanenta 4MATIC cu distributie variabila a cuplului motor. SUV-ul compact este disponibil la vanzare incepand cu luna februarie 2014.
Preturile incep de la 24.625 euro (fara TVA) pentru GLA 200.

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness