Ford - Promotii Service Motorcraft

Ford_600x300.jpg

Servicii de calitate la preturi all-inclusive pentru autovehiculele Ford cu varsta de peste 4 ani!

Ca parte a abordarii ”Calitate garantata, la cele mai mici preturi”, programul Ford Motorcraft include mai multe promotii, actualizate periodic, menite sa iti simplifice si mai mult ingrijirea si intretinerea masinii tale.

De la revizie si reparatii uzuale pana la Pre-verificare I.T.P si anvelope, la Ford Motorcraft 4+ vei gasi tot ce iti trebuie. Un brand special conceput pentru modelele Ford cu o vechime de minimum 4 ani, Ford Motorcraft ofera preturi clare si transparente, fara costuri ascunse. Mai mult, de autoturismul tau se vor ocupa profesionistii de la Ford, ajutati de cele mai noi echipamente si piese originale Ford.

Profita acum de EXTRA PROMOTIA MOTORCRAFT cu un discount suplimentar de 10%, aplicat preturilor promotionale aflate in vigoare.
Mai multe detalii despre promotie, AICI!

Programeaza-te la service Ford!  

*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate in lei si contin TVA conform legislatiei in vigoare. Pretul include manopera.
Oferta nu se aplica autovehiculelor utilitare echipate cu jante din aliaj si/sau a celor cu roti duble spate.

Aceasta oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si poate varia in functie de seria de sasiu.
Campanie valabila in perioada 1 septembrie 2017 - 31 decembrie 2017.

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness