Promotie elemente de franare

Siguranta e importanta!

Elemente de franare Mercedes-Benz

Dacă siguranţa e importantă pentru hobby-urile tale, de ce n-ar fi şi pentru maşina ta?

Aţi ales Mercedes-Benz pentru că vă oferă o garanţie a calităţii şi a confortului. Păstraţi-l la standarde optime si savuraţi la maximum bucuriile fiecărui sezon.

Alege elementele de frânare de origine Mercedes-Benz, la un preț special!

Energia pentru rutina zilnică vine adesea din timpul rezervat activităţilor în natură. Şi ca să te bucuri de ele cu adevărat, trebuie sa ştii ca eşti în siguranţă. De aceea, atât pe off road cât şi pe şosea, alege elemente de frânare de cea mai bună calitate. Fiind special concepute pentru autovehiculul tău, discurile şi plăcuţele de frână de origine Mercedes-Benz interacţionează perfect cu toate celelalte componente şi oferă control optim în orice situaţie de oprire, fiind garanţia ta pentru siguranţă maximă în orice situaţie de trafic.

Alege oferta specială pentru autoturismele Mercedes-Benz Clasa A, Clasa B, Clasa C, Clasa E, Clasa M, GLK, S şi smart, modele produse pâna în 2012.

Vă aşteptăm în centrul nostru autorizat de service Mercedes-Benz din Calea Sagului, nr.142, cu preturi speciale:

Discuri de frana - incepand de la 166 lei
Placute de frana - incepand de la 156 lei

Programeaza-te la service Mercedes-Benz.   

*Campanie desfasurata in perioada 21 iunie - 21 septembrie 2017, in limita stocului disponibil. Preturile sunt cu TVA inclus.
Ne rezervam dreptul de a nu raspunde pentru eventuale erori de publicare a preturilor, specificatiilor produselor promovate sau a disponibilitatii acestora. Pentru a fi siguri ca preturile si specificatiile produselor sunt valabile si corecte, va rugam sa va adresati Centrului nostru Autorizat de Vnzari si Service Mercedes-Benz. Toate comenzile si produsele se supun termenilor si conditiilor de vanzare ale Centrelor Autorizate de Service Mercedes-Benz.

Programul Rabla Ford

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness