Card de Fidelitate Mitsubishi

Mitsubishi Card de Fidelitate

Casa Auto Timisoara - Dealer Mitsubishi va multumeste pentru loialitate si spera sa va fie in continuare partener de drum!
Cardul de Fidelitate este un beneficiu al posesorilor de masini Mitsubishi, care au iesit din perioada de garantie si care va ofera, printre altele, servicii de calitate la preturi accesibile in functie de vechimea autovehiculului pe care il detineti.

Odata cu iesirea automobilului dumneavoastra din garantie, dorim sa va oferim si pe viitor siguranta unor servicii ireprosabile, ori de cate ori aveti nevoie. Astfel, cardurile de fidelitate Mitsubishi Loyalty Card si DIAMOND Loyalty Card, dau acces clientilor la numeroase discount-uri si oferte speciale la serviciile de reparatie ale autoturismului. Puteti beneficia printre altele, de un cost maxim de 17 euro/ora pentru manopera si intre 10% si 20% reducere, in functie de tipul de card si de vechimea masinii, pentru piesele originale Mitsubishi Motors, utilizate in cadrul reparatiilor de intretinere*. Speram ca veti fi la fel de multumit ca si pana acum de calitatea serviciilor Mitsubishi si dorim sa va bucurati cat mai mult de automobilul dumneavoastra.

Beneficii in service-uri:

 • Cost de maxim 17 Euro/ora pentru manopera, la Casa Auto Timisoara service autorizat Mitsubishi;
 • Intre 10% si 20 % reducere, in functie de tipul de card si de vechimea masinii, pentru piesele originale Mitsubishi Motors utilizate in cadrul reparatiilor de intretinere*.

De asemenea, cu acest Card de Fidelitate, puteti beneficia de oferte speciale pentru serviciile celor doi perteneri Mitsubishi, Allianz Tiriac si Accent Travel.

Beneficii oferite la Allianz Tiriac:

Pentru persoane fizice:

 • Asigurari ale cladirilor si bunurilor - 30% reducere;
 • Asigurarea CASCO Navigator - 7% reducere;
 • Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate - 20% reducere.

Pentru persoane juridice:

 • Asigurarea FlexiCASCO - 7% reducere

Beneficii oferite la Accent Travel:

 • 50% reducere la taxele de serviciu aferente produselor turistice (bilete de avion, cazari interne/externe/rent-a-car etc);
 • disponibilitate permanenta de 24h/zi, 7 zile/saptamana;
 • servicii de asistenta la obtinerea vizelor de calatorie, rezervari de bilete la meciuri, teatru, spectacol, rezervari de mese la restaurante, tururi de oras cu sau fara ghid.

*Discounturile nu se aplica si pentru piesele si manopera din cadrul lucrarilor de tinichigerie precum si pieselor incadrate de producator la grupa daune (planetare, brate suspensie, butuci roti, incuietori, casete directie, etc.).

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

 • Castrol Edge Professional

 • Lyoness