Viper - Campanie pornire motor

Viper - Campanie pornire motor Mitsubishi

VIPER 5101

Sistem de confort Viper cu pornirea motorului din telecomanda

Porneste motorul masinii din telecomanda de la o distanta de pana la 500m prin simpla apasare a unui buton!

  • Pe timp de iarna incalzeste interiorul masinii si dezgheata geamurile, iar vara porneste aerul conditionat
  • Pregateste motorul pentru plecare in zilele geroase
  • Conceput pe baza tehnologiei sistemului Viper Responder LE, detinator al premiului „Cea mai buna inovatie” la CES 2008
  • Detine 2 telecomenzi elegante si subtiri cu 5 butoane

VIPER RESPONDER LC3

Responder LC3 este dotat cu cea mai subtire telecomanda din categoria sistemelor cu pornire de motor. Tehnologia LC3 iti permite sa-ti controlezi masina asa cum n-ai mai facut-o pana acum, gratie celor mai importante pictograme si texte afisate pe telecomanda. Sistemul detine baterie reincarcabila cu lithium-ion si ofera posibilitatea de incarcare prin mini port USB.

Telecomanda Responder LC3 face parte din cea de-a 3-a generatie de telecomenzi cu tehnologie Responder SST si ofera raza de actiune de 1,6 km, un ecran LCD cu 20% mai mare decat precendentele si cel mai modern design, care beneficiaza de o interfata imbunatatita, 3 butoane intuitive in lateralul telecomenzii si un mini port USB pentru incarcarea acumulatorului incorporat.

Sistemele de securitate cu Responder LC3 au in dotare o telecomanda LC3 pe 2 cai si o telecomanda unidirectionala. Aceste sisteme combina cele mai bune caracteristici ale telecomenzilor Responder SST, cu 1,6 km raza de actiune si caracteristicile “New Technology Platform”, dezvoltate pentru Viper Responder Le, castigatoarea premiului “Cea mai buna inovatie” in cadrul CES 2008. 

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness