fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Noul Ioniq Hibrid

Noul Ioniq Hibrid

Noul Ioniq Hibrid.

Intuitiv. Noul Ioniq Hibrid combina designul spectaculos cu performanta aerodinamica.

Oferta de preturi pentru noul Ioniq Hibrid:

MotorizareEchiparePret listaPret promotiePret Program Hyundai 2020*
141 CP, benzinaExclusive27.846 €26.002 €24.502 €

SOLICITA OFERTA

Siguranta
Modelul este echipat cu cele mai noi tehnologii de siguranta activa si pasiva, menite sa asigure protectie maxima pentru pasageri.

Cinci stele EURO NCAP
Ioniq a primit calificativul maxim de cinci stele la testele Euro NCAP.
Modelul a obtinut rezultate remarcabile in cadrul a patru categorii: pasageri adulti, pasageri copii, pietoni si sisteme de siguranta, fiind desemnat unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul din care face parte.

Sistem de propulsie
Propulsorul hibrid cu ardere interna, motorul electric alimentat de bateria litiu-ion polimer si transmisia automata cu dublu ambreiaj in sase trepte au fost proiectate pentru a lucra in armonie si pentru a atinge eficienta maxima.

Motor pe benzina
Motorul pe benzina cu injectie directa Kappa 1.6 GDi, care a fost modificat pentru a putea fi integrat intr-un sistem de propulsie hibrida, dezvolta o putere de 105 CP si un cuplu maxim de 147 Nm.

Motor electric
Dinamismul remarcabil al variantei Ioniq Hibrid este asigurat de cei 43.5 CP / 170 Nm ai motorului electric.

Bateria litiu-ion polimer
Motorul electric este propulsat de o baterie litiu-ion polimer, cu o capacitate de 1.56 kWh, pozitionata sub bancheta spate.

Posibilitati de rulare: Eco si Sport
Modul Eco imbunatateste eficienta consumului de combustibil, in timp ce modul Sport permite schimbarea rapida a treptelor de viteza, pentru experiente inedite la volan.

Performante remarcabile
Motorul electric livreaza cuplul maxim instantaneu, pentru performante remarcabile chiar si la viteze reduse.

Transmisie cu dublu ambreiaj (DCT)
Controlul distributiei puterii se realizeaza printr-o transmisie cu dublu ambreiaj (DCT), care ofera o experienta unica de condus la bordul modelului Ioniq. Aceasta transmisie in sase trepte ofera in acelasi timp un raspuns prompt al acceleratiei, schimbari line ale treptelor de viteza, dar si consum si emisii de noxe reduse.

Simplu si agil
Structura caroseriei incorporeaza in proportie de 53% otel de inalta rezistenta si aluminiu, care, alaturi de suspensia spate multi-link si centrul de greutate coborat, asigura o tinuta de drum optima si mai multa manevrabilitate.

Garantie
Pentru linistea conducatorului auto, modelul Ioniq Hibrid dispune de pachetul Hyundai de cinci ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa pentru bateria litiu-ion polimer.
Garantia include sistemul de propulsie, directia, suspensia, precum si sistemul de franare.

*Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
RMB Casa Auto Timisoara SRL isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.
Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil, in luna februarie 2020. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de oferta a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferite de Hyundai Auto Romania, calculate in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Articole înrudite

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860