fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Ioniq Electric

Ioniq Electric

Ioniq Electric. Mobilitate pur electrica.

Oferta de preturi pentru Ioniq Electric:

MotorizareEchiparePret listaPret promotiePret Program Hyundai 2020*
136 CP, benzinaExclusive39.199 €36.997 €35.498 €

SOLICITA OFERTA 

5 stele din partea Euro NCAP
Ioniq a obtinut calificativul maxim de cinci stele din partea Euro NCAP, o organizatie europeana independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de autovehicule. Ioniq a obtinut rezultate remarcabile in cadrul a patru categorii: pasageri adulti, pasageri copii, pietoni si sisteme de siguranta, fiind desemnat unul dintre cele mai sigure modele din segmentul din care face parte.

Puternic si agil
Structura caroseriei incorporeaza in proportie de 53% otel de inalta rezistenta si aluminiu, care, alaturi de suspensia spate multi-link si centrul de greutate coborat, asigura o tinuta de drum optima si mai multa manevrabilitate.

Propulsie electrica
Ioniq Electric ofera mobilitate pur electrica prin intermediul unei baterii litiu-ion polimer cu o autonomie ridicata, estimata la 311 km, fiind localizata in partea inferioara a sasiului pentru o manevrare mai usoara. Bateria litiu-ion polimer dispune de o garantie de 8 ani sau 160.000 de km, in functie de prima conditie indeplinita.

Motor electric
Motorul electric dezvolta 136 CP si un cuplu maxim de 295 Nm.

Performanta energetica
Sistemul integrat permite bateriei sa creasca performanta si distanta parcursa chiar si la temperaturi scazute.

Consola centrala
Consola grupeaza butoanele de control al celor mai importante functii de condus.

Setarea modului de condus
Ioniq Electric dispune de trei moduri de condus: ECO, NORMAL si SPORT, care au rolul de a modifica comportamentul autovehiculului. Modul ECO imbunatateste eficienta consumului de combustibil, in timp ce modul SPORT permite rularea intr-un ritm dinamic.

Accelerarea electrica
Motorul electric dezvolta cuplu maxim inca de la pornire, oferind o putere impresionanta de accelerare in special la viteze mici.

Alimentarea bateriei acasa

Standard
Modelul este echipat cu un cablu si o cutie de comanda care se pot conecta la o priza obisnuita de perete.

Cutia de alimentare
Cutia de alimentare domestica alimenteaza IONIQ electric in 6 ore si 5 minute. Aceasta se conecteaza direct la circuitul electric al caminului si poate fi fixa sau mobila.

Alimentarea bateriei pe drum

Statie de incarcare publica (AC)
Modelul este compatibil cu toate statiile publice de incarcare. Timpul de incarcare este de aproximativ 6 ore si 5 minute.

Statia de incarcare rapida (DC)
Cea mai eficienta modalitate este alimentarea bateriei la statiile de incarcare rapida. Autovehiculul poate fi incarcat chiar si in 54 de minute.

Garantie
Pentru linistea conducatorului auto, modelul Ioniq Hibrid dispune de pachetul Hyundai de cinci ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa pentru bateria litiu-ion polimer.
Garantia include sistemul de propulsie, directia, suspensia, precum si sistemul de franare.

*Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
RMB Casa Auto Timisoara SRL isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.
Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil, in luna februarie 2020. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de oferta a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferite de Hyundai Auto Romania, calculate in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860