Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

C Coupé

C Coupé

O manifestare a dorintei

Va asteptam la Casa Auto Timisoara dealer Mercedes-Benz sa descoperiti Noul Mercedes Clasa C Coupé care, fara nici o indoiala, nu lasa pe nimeni indiferent. Prezenta sa impunatoare acapareaza soseaua si il plaseaza in centrul atentiei. Cea mai puternica declaratie a unui sofer plin de personalitate, care vrea sa simta agilitatea prin toate simturile odata.

Exteriorul noului Mercedes Clasa C Coupé ofera accente complet inovatoare, care subliniaza in special agilitatea si expresivitatea sa. Traditia se imbina perfect cu inovatia, pentru a produce un look inconfundabil, care fascineaza intr-o clipita.

Interiorul de calitate Premium face si el sa iti bata inima mai repede. Un look sportiv combinat cu atingerea foarte placuta a materialelor de inalta calitate. Urca la bord si bucura-te de placerea pura de a sofa cu noul Clasa C Coupé.

Vehicul prietenos pentru persoanele alergice

De multi ani deja, Mercedes-Benz a dat o mare atentie calitatii aerului din interiorul vehiculului precum si asigurarii unui mediu prietenos pentru persoanele alergice prin atentia fata de componentele si materialele folosite. Din acest motiv, Mercedes-Benz este singurul producator auto din lume care a primit distinctia Seal of Quality de la European Centre for Allergy Research Foundation (ECARF).

 

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860