fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Noua ta Stea cu primele 6 rate gratuit

Noua ta Stea cu primele 6 rate gratuit

Casa Auto Timisoara iti achita primele 6 rate de leasing si casco.

Viitorul. Mai aproape ca niciodata.

În avantaj și în siguranță
Alegi modelul dorit, semnezi contractul in format digital și autoturismul tau Mercedes-Benz iti este livrat acasa. Iar pentru ca tu sa te bucuri și mai mult de aceasta experienta, nu platesti nimic in primele 6 luni, valoarea ratelor fiind suportata de Casa Auto Timisoara.

  • Rata Financiara 6 luni GRATUIT - clientul achita ratele 7 - 48 / 60;
  • Casco 6 luni GRATUIT - conditionat de mentinerea asigurarii pe toata durata initiala a finantarii;
  • Leasing Financiar, cu durata de finantare de 4 sau 5 ani, exclusiv;
  • Avans minim 25%;
  • Dobanda variablia 3.9% (euro) si 6.9% (lei);
  • Valoare Reziduala pana la 20% fara Buyback;
  • Livrarea autoturismului in locatia clientului (pe platforma)

Va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o oferta personalizata.
Vom fi incantati sa va raspundem si sa va ajutam in alegerea noului dvs. autoturism
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate, dupa cum urmeaza:
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Modele participante la campanie:

Clasa A
Fii gata sa intalnesti un autoturism exact ca tine. O aparitie moderna si relaxata, atat la interior cat si la exterior, in care inovatia raspunde dorintelor tale, pentru a crea o experienta unica si personala.

Clasa A Sedan
Un autoturism care te asculta, te intelege si invata de la tine. O silueta dinamica si eleganta. Echipata cu MBUX, cu un interior spatios si cu sisteme de siguranta de ultima generatie, tu si Clasa A Sedan veti deveni de nedespartit.

Clasa B
Autoturismul de familie reinventat. Design sportiv si elegant, sisteme de siguranta de ultima generatie si operare intuitiva prin MBUX, toate astea intr-un autoturism pregatit sa va insoteasca in toate aventurile.

Clasa C
Performanta nu cunoaste limite, iar la volanul unui Mercedes-Benz Clasa C asta se simte cel mai bine. Un autoturism de care te vei indragosti inca de la prima calatorie, Clasa C se remarca prin caracterul dinamic, care iti va incanta de fiecare data simturile.

Clasa E
Definitia luxului modern. Descopera experienta de condus desavarsita la volanul unui autoturism in care confortul, siguranta si inovatia se intalnesc pentru a crea o capodopera a inteligentei.

GLC
Prima impresie conteaza, iar Mercedes-Benz GLC impresioneaza de la prima vedere. Design impunator, care emana siguranta, agilitate de neegalat in clasa sa si inovatie tehnologica specifica Mercedes-Benz.

Intrebari frecvente:

In ce consta oferta financiara?
Oferta financiara include primele 6 rate oferite gratuit (capital, dobanda si asigurare CASCO) la achizitia unui autoturism de pasageri Mercedes-Benz sau smart in limita stocului disponibil, cu un avans de minim 25%, pe o durata de finantare de 4 sau 5 ani.

Ce modele sunt incluse in oferta?
Pe langa cele prezentate in aceasta pagina, lista mai include si alte modele/ configuratii Mercedes-Benz si smart, in limita stocului disponibil. Pentru mai multe detalii, completati formularul de pe site-ul nostru, iar un consultant de vanzari vă va contacta.

Exista optiunea de configurare model?
Oferta prezentata se aplica doar pentru modelele/configuratiile aflate deja pe stoc.

Pentru a beneficia de oferta, este necesara deplasarea la sediul unui partener autorizat?
Pentru siguranta dvs. in aceasta perioada, oferta poate fi accesata fara a fi necesara deplasarea. Casa Auto Timisoara va va asista telefonic si online, contractul va fi semnat in format digital, iar autoturismul dvs. Mercedes-Benz vă va fi livrat gratuit.

Oferta este valabila in perioada 15.04 - 30.06.2020 doar pentru autoturismele NOI din STOC, in limita stocului disponibil, cu un avans minim de 25%, pe durata de finantare de 4 sau 5 ani, cu primele 6 rate oferite gratuit (capital, dobanda si asigurare casco). Cele 6 luni de CASCO gratuit sunt conditionate de mentinerea asigurarii CASCO pe toata durata initiala a finantarii (4 sau 5 ani). Oferta de Leasing Financiar, realizata prin Mercedes-Benz Leasing IFN SA si Asigurari prin Mercedes-Benz Insurance Broker.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860